Efter regn kommer solsken…

 In Publikationer

När man har levt ett bra tag, så vet man också av erfarenhet att tunga perioder följs av lättare – och vice versa!;-) Det gäller därför att hålla näsan över vattenytan under svåra tider och att passa på och glädjas när något går bra!

I fredags fick jag veta att min senaste bok “Sexualitet” nu är klar och finns på Liber förlag. Även om jag själv ännu inte har hållit den i handen, så har den fått fina vitsord av Suzann Larsdotter, ordförande i Svensk förening för sexologi. Min förhoppning är  alltid att det jag skriver ska vara användbart och intressant även för andra, så därför är det mycket roligt! Jag hoppas därtill att boken får spridning även utanför “de redan frälsta” inom sexologin och kanske även lockar nya studenter, forskare och kliniker till ämnesområdet.

I övrigt är det som många vet tuffa tider på Malmö högskola, precis som på andra lärosäten runtom i landet. Minskade ungdomskullar är en förklaring till besparingar. Förhoppningen är dock att det slimmade utbildningsutbudet ska leda till ännu större kvalité.

Och precis när man tror man har fått lite koll på livet, så inser man att man troligen “aint seen nothing yet”…

 

 

 

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig

Skicka gärna ett meddelande till mig!

Start typing and press Enter to search